Direct naar


Direct berekenen
 
Carglass panorama

Schademelding | Online afspraak maken
Heeft u ruitschade? Laat het herstellen door Carglass®


Met het onderstaande formulier kunt u eenvoudig uw ruitschade melden bij ons kantoor. Zodra u op verzenden klikt, opent tevens de website van Carglass® waar u desgewenst online een afspraak voor de reparatie van uw ruit kunt maken.

Over het algemeen geldt dat als u verzekerd bent voor ruitschade en de ruit kan worden gerepareerd, er voor u geen kosten verbonden zijn aan de reparatie.

 Repareren of vervangen?
Bij Carglass® kijkt men altijd eerst of de voorruit kan worden gerepareerd, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, wordt de ruit vervangen.
 Waarom een sterretje repareren?
Een sterretje in de voorruit moet zo snel mogelijk worden gerepareerd, want:
  • Een sterretje kan ieder moment barsten. Dit gebeurt meestal wanneer u er niet op rekent. Gebeurt dit terwijl u rijdt, dan kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft namelijk grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers.
  • Reparatie bespaart tijd. Een sterretje repareren is sneller dan een hele voorruit vervangen. Bij Carglass® wordt een sterretje in de voorruit binnen 30 minuten gerepareerd.
  • Geld besparen. Wanneer u verzekerd bent voor ruitschade, kan Carglass® uw voorruit meestal zonder kosten voor u repareren met een HPX2®-ruitreparatie.
  • Ruitschade en APK-keuring. Wanneer een sterretje in de voorruit in het gezichtsveld van de bestuurder zit en groter is dan 20 mm, is er een risico dat uw auto niet APK wordt goedgekeurd.
 Kwaliteit en garantie?
Carglass® geeft levenslange garantie op het geleverde werk voor HPX2®-ruitreparatie en ruitvervanging. Bij Carglass® gebruiken ze alleen ruiten die zijn geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de automotive industrie (OEM-kwaliteit: Original Equipment Manufacturer-kwaliteit) en rechtstreeks van dezelfde leveranciers komen die ook deze automotive industrie voorzien van ruiten. Dit betekent dat de ruit die ze monteren dezelfde kwaliteit heeft als de oorspronkelijke ruit die wordt vervangen.


Melding ruitschade
Heeft u vragen? Bel 0546-538053

Kenteken
--
  *
 
Geslacht de heer mevrouw   *
Achternaam   *
Voorletters   *
Tussenvoegsel    
Telefoon   *
E-mail   *
 
* verplicht veld    
 
 
SNEL NAAR Totaal Garant B.V.
Wierdensestraat 37
7607 GE Almelo

T 0546-538053
E info@totaalgarant.nl
  Bromfietsverzekering Berekenen  Bestelautoverzekering  Motorfietsverzekering Vergelijken  Autoverzekering Berekenen  Woonhuisverzekering  Inboedelverzekering Berekenen  Oldtimerverzekering Vergelijken  Pleziervaartuigverzekering  Caravanverzekering  Reisverzekering Vergelijken  Fietsverzekering  Vrachtautoverzekering  Kampeerautoverzekering  Rechtsbijstandverzekering  Powered by Voogd & Voogd  U vindt ons ook in de Zekergids Design: Marketingplaats